5 вагомих причин для звернення до психолога

  1. 💭 Неприємні думки, які важко проаналізувати та переосмислити. Якщо ви помітили в себе думки, що не дають спокою, з яких важко перемкнутися, наче вони займають майже весь простір ваших роздумів, то це може стати причиною для відвідування психолога.
    💬 Психолог допоможе розпізнати, виявити, проаналізувати та систематизувати думки, а також переосмислити деякі ситуації та створити нові думки.
  2. 😥 Неприємні емоції та переживання. Тяжкі емоційні переживання, пригнічений настрій, важкий емоційний стан свідчать про те, що було б добре звернутися до психолога.
    💬 Тут психолог допоможе розібратися з емоціями, знайти причини, що їх викликають, проаналізувати думки, пов’язані з емоціями, що може посприяти послабленню негативних станів.
  3. 😣 Тривожність, занепокоєння, що може супроводжуватися проблемами зі сном, погіршенням концентрації уваги, зниженням продуктивності. Всі перелічені неприємні симптоми можуть бути ознакою наявності якоїсь проблеми, можливо підсвідомої, що турбує та погіршує якість життя.
    💬 Обговоривши ці симптоми з психологом, ви можете виявити та зрозуміти першопричину, що їх викликає, щоби потім розібратися з нею.
  4. ❓ Нерозуміння себе, власних потреб, пошук себе. Важкість у розумінні себе, що може супроводжуватися труднощами в міжособистісних взаєминах, погіршувати загальний психоемоційний стан.
    💬 Робота з психологом сприяє поліпшенню розуміння себе, власних цінностей, потреб, бажань та можливостей, допомагає виявити власні ресурси та здібності.
  5. 🔝 Бажання розвиватися, прагнення особистісних змін. До психолога можна звертатися не лише тоді, коли “все погано”, а навіть просто маючи бажання вдосконалюватися, розвиватися, покращувати власні навички.
    💬 Психолог допоможе окреслити траєкторію розвитку, створити план, потренувати навички, які сприятимуть особистісному зростанню.

☝🏻 Даний список не є вичерпним, а лише орієнтовним. Як тільки у вас виникла думка про звернення до психолога, вже варто записуватися. Виявлення та вирішення проблеми на початковому етапі набагато простіше, аніж її нарощування та розширення.

❤️ І пам’ятайте, що відвідувати психолога – це нормально, це окей.

📋 Запис на індивідуальні психологічні консультації можна знайти за цим посиланням або на головній сторінці сайту.

Підготувала: Софія Інкіна, психологиня ВСПР-ССС.

Задайте своє питання!

 

[contact-form-7 id=”36″ title=”Контактная форма 1″]

×